Jag älskar att laga mat,
äta den, och dela med mig
till familj och vänner.
Husmanskost är min grej.
Kycklingkebab

I dag hade jag ingen aning om vad jag skulle göra. När jag
rotat i frysen en stund, så hittade jag kycklingfilé. En stor bit och ett par småpluttar.
rotat i frysen en stund, så hittade jag kycklingfilé. En stor bit och ett par småpluttar.
De skar jag i små bitar och stekte tillsammans med en chili och lite purjolök.
Kryddade med svartpeppar, salt, paprikakrydda, thaisoya och lite honung.
Jag gjorde en sallad, min goda vitlöksdressing och lyckades också fiska fram
några pitabröd ur frysen som jag värmde.
Kryddade med svartpeppar, salt, paprikakrydda, thaisoya och lite honung.
Jag gjorde en sallad, min goda vitlöksdressing och lyckades också fiska fram
några pitabröd ur frysen som jag värmde.
Resultatet blev en jättegod kycklingkebab.
Receptet på dressingen ligger i "tillbehör". Den känner ni nog igen, eftersom jag
gjort den i många, många år