Torsk med bacontäcke
20.07.2016 18:23
Den här fisken bjöd Anna och Jimmy på första gången jag smakade den.
Så jag kan inte ta på mig äran för den här, men den är så god att den bara
måste finnas med bland recepten.
Så här gör du:
Torskfile
ca 3 st charlottenlökar
1 liten burk cremefresh
1dl...
Entrecote och ungstekt potatis
02.07.2016 21:14
Vi äter inte rött kött så ofta. Eller...jo, vi äter ofta nötfärs. Men förutom det så blir det kanske var 10:e dag.
Men när vi äter det så köper jag ofta entrecote. Jag vill ha svenskt kött och helst vakumpackat. Entrecoten ska vara fint fettsprängd och det är viktigt att den tjockare, hårdare...
Fiskgratäng med torsk och räkor
19.06.2016 15:57
Fantastiskt god och lättlagad fisk. Jag brukar ha potatis till, men ris är också jättegott.
INGREDIENSER:
400-500gr Torsk
1 dl grädde (jag brukar använda mellangrädde)
2 dl creme fraiche
1 msk hummerfond
1 näve hackad dill
1 citron
ev ett lass med färsk...
Mammas Bullar
19.06.2016 15:40
Min mamma gjorde alltid så goda bullar, och det gör jag också. Har naturligtvis utvecklat och ändrat i hennes recept för att få dem som jag vill.
Det är kul att variera fyllningen, och inte bara ha kardemumma eller kanel emellan.
Jag brukar ibland fylla med hallonsylt och riven...
Fylld Lövbiff
18.06.2016 11:55
Det sägs att man ska vara försiktig med att äta rött kött. Naturligtvis tar jag till mig sådan information. Men jag tror att om man är måttlig så är det ingen större fara.
Så vi brukar äta rött kött ungefär en gång i veckan. Ofta blir det fredagar då man vill "svänga" till något extra för att fira...
Objekt: 26 - 30 av 36